De Onbekende Bekende Udenaar van 2016.
De Onbekende Bekende Udenaar van 2016.

De Onbekende Bekende Udenaar van 2016 raden, dè kunde gij ók!

Carnaval 148 keer gelezen

UDEN | De Onbekende Bekende Udenaar (OBU) is altijd een hoogtepunt op de Baggemèrt en ook dit jaar is het een hele bijzondere. Gehuld in een kostuum is de OBU te gast op de Baggemèrt. Het is aan de bezoekers om te raden wie het is. Hier alvast de eerste hints.

Deze OBU lust graag een pilsje en is een bekende bezoeker van de Baggemèrt. Al 25 jaar bezoekt de OBU de Baggemèrt in hetzelfde bijzondere kostuum en heeft er zelfs opgetreden. In 2016 bereikt deze OBU ook nog eens een bijzonder carnavaleske leeftijd. Geboren in gemeente Uden groeide de OBU op in een groot gezin. De OBU heeft een historie met varkens en met de Baggemèrt.

Ook is de OBU sportief en beoefent tegenwoordig zonder kleerscheuren dezelfde sport bij drie verenigingen. Vanuit een hobby die hij/zij in het verleden uitoefende heeft de OBU een bijnaam, maar die blijft nog even geheim. De OBU heeft geen jachtig bestaan maar houdt er wel van zich snel te transporteren. Een PK is iets wat de OBU fascineert.

Normaal is de OBU zeer praatlustig maar onze OBU moet tot carnavalsmaandag zwijgen over zijn/haar ware identiteit. Of de OBU een man of vrouw is, blijft nog even geheim. Op maandag 9 februari loopt de OBU van half 1 tot half 2 rond op de Baggemèrt en kunnen er vragen aan hem/haar gesteld worden.

Voor meer informatie kijk op de website van de carnavalsvereniging: www.knoerissen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant