Erik van Muiswinkel. (Foto: Lies Geluk)
Erik van Muiswinkel. (Foto: Lies Geluk)

Erik van Muiswinkel laat zijn spierballen zien in Markant Uden

Kunst en cultuur 113 keer gelezen

UDEN – In 'De Olieworstelaar' gaat Erik van Muiswinkel de strijd met zichzelf aan met gespierde grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes. De voorstelling is op 27 januari om 20.15 uur te zien in Markant Uden

Na zijn prijswinnende Schettino! staat van Muiswinkel er alleen voor. Maar: hij heeft gelukkig zichzelf nog! Met zijn nieuwe voorstelling De Olieworstelaar is hij klaar voor de volgende ronde. In een reeks schermutselingen (over bijvoorbeeld UNESCO, topsport, openbaar sterven, vluchtelingen, China en Theo van Gogh) laat hij zichzelf in honderd hilarische minuten alle hoeken van de ring zien.

De voorstelling de Olieworstelaar is gespierd cabaret van een theatrale mannetjesputter. Een grappig, grimmig en uitputtend man tegen man-gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek laat winnen.

Tickets voor 'De Olieworstelaar' kosten 21 euro (excl. ticketkosten). Kaarten zijn te reserveren via de website www.markantuden.nl of telefonisch via het nummer (0413) 25 61 10. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant