Romy van der Wijst en Wesley van Pinxteren.
Romy van der Wijst en Wesley van Pinxteren.

Romy van der Wijst prinses van de Vrijbuiters

Carnaval 915 keer gelezen

Uden | Op de wekelijkse clubavond van VTC de Vrijbuiters, de vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking, werden de prinses carnaval 2016 en haar adjudant onthuld. De onthulling werd dit jaar via een quiz over carnaval bekendgemaakt.

Dit jaar mag Romy van der Wijst de scepter zwaaien. Dat doet ze samen met adjudant Wesley van Pinxteren. Romy werkt in het dagelijks leven via Dichterbij bij Area en ze werkt als klassenassistente bij groep één van basisschool De Vijfmaster in Veghel. In haar vrije tijd vind ze het leuk om lekkere dingen te bakken in de oven en vooral heel veel plezier te maken met haar vriendinnen. Ook houdt ze van zwemmen. Elke week is ze aanwezig bij de clubavonden van de Vrijbuiters.

Wesley werkt ook bij Area, in het atelier van Frekie's en bij Beeldkracht in Uden. Zijn hobby's zijn zwemmen, tekenen, computeren, televisie kijken en rondtoeren in zijn eigen auto en ook hij gaat natuurlijk naar de Vrijbuiters in Uden. De eerste officiële handeling van Prinses Romy was het onderscheiden van haar Adjudant Wesley door middel van het omhangen van een mooie medaille.

Prinses Romy en adjudant Wesley verheugen zich zeer op het komende carnaval, met name op het Feest der Feesten van de Knoerissen en natuurlijk vooral op hun eigen carnavalsfeest in de 'Kom In' op donderdagavond 4 februari bij VTC De Vrijbuiters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant