Kom gratis frietjes eten bij BillyBird Park Hemelrijk tijdens carnaval.
Kom gratis frietjes eten bij BillyBird Park Hemelrijk tijdens carnaval.

Gratis frietjes eten bij BillyBird Park Hemelrijk

Algemeen 144 keer gelezen

VOLKEL | Tijdens carnaval (6 t/m 9 februari) kunnen bezoekers bij BillyBird Park Hemelrijk in Pieperland gratis frietjes eten. Tevens organiseert het park in de vakantie de stoere piratendagen. Vanaf woensdag 10 tot en met vrijdag 12 februari kunnen kinderen meedoen aan stoere activiteiten zoals zwaarden maken, een fototocht, theatervoorstellingen en de Piratenbattle. Hier wordt de stoerste en slimste piraat van de dag gekozen.

[Advertorial]

In de vakantie valt er dus genoeg te beleven voor iedereen. Er is een vast programma tijdens de stoere piratendagen dat begint met schminken. Hier kunnen kinderen zich volledig laten omtoveren tot een echte piraat. Een piraat is natuurlijk niet compleet zonder zijn zwaard en daarom kunnen kinderen onder begeleiding van de ballonnenpiraat zelf ballonnenzwaarden maken. Om 13.00u begint in het park de piraten fototocht waar kinderen in het binnenspeelparadijs op zoek gaan naar afbeeldingen van piraten en dieren. Hemelrijk heeft een speciale piratenvoorstelling gemaakt genaamd "Sterk Verhaal" die tijdens de stoere piratendagen wordt opgevoerd. Elke dag wordt afgesloten met een piratenbattle waar de stoerste en slimste piraat van de dag wordt gekozen.

Het park heeft een enorme binnenspeeltuin waar kinderen zich volledig kunnen uitleven. Voor de allerkleinste is er een kleuterkade met een kleurrijke ballenbak. Voor de oudere kinderen is er de Piratenkooi waar kinderen kunnen klimmen en klauteren in de vele klimelementen, springkussens en glijbanen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant