Toeternietoe wordt op carnavalsmaandag gehouden.
Toeternietoe wordt op carnavalsmaandag gehouden.

Ons Caffeej en 't Stulpke organiseren Toeternietoe

Carnaval 220 keer gelezen

UDEN | Voor de vierentwintigste keer organiseren Ons Caffeej en café 't Stulpke op carnavalsmaandagmiddag vanaf 13.11 uur het straatcarnaval voor iedereen: Toeternietoe.

Dit jaar met veertien blaaskapellen uit de regio. Een vakjury beoordeelt de kapellen, de winnaar ontvangt honderd consumptiebonnen, zeventig euro voor de instrumentenpot en de welbekende Peer Vergunst wisseltrofee. Ook mogen bezoekers weer hun eigen staontoffel maken, meenemen en meedingen naar de hoofdprijs. Er worden 120 consumptiebonnen verdeeld over verschillende categorieën. 

Ook is er de 'Ujese CarnavalsTombala', een loterij voor het goede doel. De hele opbrengst van de tombola gaat naar een Ujes goed doel dat op de middag van Toeternietoe bekend wordt gemaakt. De middag wordt afgesloten met een optreden van Pap & Pudding.

Meer informatie staat op de Facebookpagina van Toeternietoe Uden. Inschrijven voor de staontoffelwedstrijd kan maandag 8 februari tot 14.00 uur. Lootjes voor de tombola zijn op de dag zelf te koop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant