De Soul Brothers treden op in Markant Uden.
De Soul Brothers treden op in Markant Uden.

Soul Brothers brengen soul en disco in Markant Uden

Kunst en cultuur 123 keer gelezen

UDEN | De Soul Brothers zijn terug met een spetterende live show. Drie prachtige mannen (bekend van onder andere Dreamgirls) met dito stemmen brengen samen met een funky band onvergetelijke soul, knallende funk en opzwepende discohits naar het theater. De voorstelling 'Let's Celebrate' is op zaterdag 13 februari te zien in de theaterzaal van Markant Uden.

Michael Jackson, James Brown, Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang, Stevie Wonder; alle swingende klassiekers van de afgelopen halve eeuw passeren de revue in dit stampende feest.

Band
De heren worden begeleid door een funky band live op het toneel en er wordt gezorgd voor visueel spektakel.

De Soul Brothers worden gevormd door David Gonçalves, bekend van o.a. Idols, Omri Tindal, bekend van onder andere The Voice of Holland en Clayton Peroti, die werd genomineerd voor de Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol.

'Let's Celebrate!'
Stilzitten lijkt onmogelijk bij deze voorstelling die het leven viert. 'Let's Celebrate!' is op zaterdag 13 februari om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden.

Tickets
Tickets voor 'Let's Celebrate!' kosten 29,50 euro (exclusief ticketkosten). Tickets zijn te reserveren via de website www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt van Markant Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant