Marine Sandifort en Remko Vrijdag. (Foto: Bob Bronshoff)
Marine Sandifort en Remko Vrijdag. (Foto: Bob Bronshoff)

Remko Vrijdag en Marine Sandifort met stomend cabaret

Kunst en cultuur 446 keer gelezen

UDEN | In 'Löyly' trakteren cabaratiers Remko Vrijdag en Martine Sandifort de theaterbezoeker op een startvloed aan gemakeerde en absurde types. In adembenemend tempo zullen zij de bezoeker laten lachen, ontroeren en verbazen. De voorstelling 'Löyly' is op donderdag 18 februari te zien in Markant Uden.

In hun debuutvoorstelling 'Hulphond' bleek al dat alleskunners Vrijdag en Sandifort de lach aan hun kont hebben. Maar Lo¨yly gaat verder. Vrijdag en Sandifort gaan met de billen bloot. Op zoek naar contact. Echt contact. Een intense ervaring. Met zichzelf, met elkaar en met de bezoekers van de voorstelling. Lo¨yly gaat dwars door elk taboe heen, is rauw, schaamteloos en stomend heet cabaret vanuit de onderbuik. Remko Vrijdag is bekend van De Vliegende Panters. De Vliegende Panters zijn ondermeer bekend van de Dikkie Dik-parodie en hun hit met de kassa-meisjes. Remko speelde een hoofdrol in de musicalkomedie Dromen zijn bedrog. Ook was hij te zien in een van de hoofdrollen van de OneNightStand film Finnemans, Dolfje Weerwolfje en Alles is Familie. Martine Sandifort vormde vanaf 2000 samen met Alex Klaasen het duo Alex en Martine. Het duo won het Cameretten festival en de Pall Mall Exportprijs. Martine verschijnt ook veelvuldig op televisie. Ze was regelmatig te zien als typetje in het programma Kopspijkers en speelt in het programma Koefnoen.
Tickets voor kosten € 20,00 (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant