Jochem van Gelder en Ron Bons. (Fotograaf: Ron Rutten)
Jochem van Gelder en Ron Bons. (Fotograaf: Ron Rutten)

Jochem van Gelder en Ron Bons in 'Verboden voor Ouders'

Kunst en cultuur 230 keer gelezen

UDEN | 'Verboden voor ouders' is een heerlijke voorstelling van Jochem van Gelder en Ron Bons vol gezelligheid, muziek, mooie verhalen, prettige interactie en een hele speciale brief. Deze voorstelling is helemaal alleen en heel speciaal voor opa's en oma's en kleinkinderen. 'Verboden voor ouders' is op vrijdagmiddag 19 februari te zien in Markant Uden.

In 'Verboden Voor Ouders' krijgt de speciale band tussen kleinkinderen en hun opa's en oma's heel speciale aandacht. Jochem en Ron halen herinneringen op en kijken naar die unieke karaktertrek die opa, oma en het kleinkind zo buitengewoon maakt.
In deze voorstelling maken de bezoekers ook kennis met buurman van Rijn, de buurman van het theater. Hij kan niet zo goed tegen herrie maar dat lost Ron wel even op... De unieke relatie van opa's, oma's en kleinkinderen wordt aan het einde van het verhaal op indrukwekkende wijze belicht en tijdens de 'ontmoet en groet' ook nog eens bijzonder bezegeld met een speciaal cadeautje voor iedereen.
Verboden voor ouders betekent kijken, ervaren en meedoen, met gezellige, verstilde, spannende en hilarische momenten, aaneengeregen door een begrijpelijke verhaallijn voor de kleintjes en een nostalgisch theatergevoel voor de jongere ouderen.
'Verboden voor ouders' is op vrijdag 19 februari om 16.00 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. Tickets voor 'Verboden voor ouders' kosten € 18,50 voor volwassenen en € 15,00 voor kinderen tot en met 12 jaar (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant