Afbeelding
video

Jongeren bedenken alternatief voor afgelaste optocht Erp

Carnaval 451 keer gelezen

ERP | De optocht in Erp werd door de slechte weersvoorspellingen afgelast, maar de jeugd gaat niet bij de pakken neer zitten. Twee grote groepen organiseerden als alternatief een groot feest op een boerderij op de Veghelsedijk.

"Het is ontzettend jammer dat de optocht is afgelast, maar dit is wel het allerbeste alternatief ooit!", vertelt een van de feestvierder, Bram van Berlo, enthousiast. Het feest wordt gehouden bij zijn ouders, Jan en Nancy van Berlo.

Daar hebben drie groepen de afgelopen maanden hard geklust aan hun carnavalswagens waarin ze mee wilden doen aan de optocht in Erp. De oudste twee groepen hebben het feest georganiseerd. "Alles was binnen een uurtje geregeld", zegt Bram. "Er zijn hier carnavalswagens, muziek en er is zelfs een loempiakraam", vult hij aan.

Prins
Het feest bleef niet onopgemerkt, zelfs de Prins uit Erp kwam een kijkje nemen. In totaal kwamen er zo'n drie- tot vierhonderd mensen op het spontane feestje af. "Echt fantastisch, anders hadden we allemaal vandaag niets te doen. Nu is het groot feest!", sluit Bram af.

VIDEO: 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant