Simone Kleinsma. (Foto: Govert de Roos)
Simone Kleinsma. (Foto: Govert de Roos)

Stap in de wereld van Simone Kleinsma in Markant Uden

Kunst en cultuur 215 keer gelezen

UDEN | Na twee succesvolle eigen theatershows en recente hoofdrollen in de musicals Sister Act en Moeder, Ik Wil Bij De Revue keert de veelgeprezen Grande Dame van de Nederlandse theaterwereld Simone Kleinsma dit seizoen solo terug in de theaters met een gloednieuwe personality show. De voorstelling 'Simone!' is op zondag 14 februari te zien in Markant Uden.

'Simone!' is een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen.

In deze voorstelling neemt Simone de bezoeker mee in haar wereld. De veelzijdige Simone - zangeres, musicalster, kleinkunstenaar en actrice – haalt herinneringen op en deelt anekdotes die voor verrassingen zullen zorgen.
Intiem
'Simone!' is een intieme en persoonlijke theatershow met een absolute hoofdrol voor haar prachtige stem.

De bezoeker krijgt een compleet theaterportret van deze rasartieste te zien, omlijst met muzikale hoogtepunten. De avond laat zich door één allesomvattend woord omschrijven: 'Simone!'

Tickets
'Simone!' is op zondag 14 februari om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. Tickets voor 'Simone' kosten 27,50 euro (exclusief ticketkosten).

Tickets zijn te reserveren via de website www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant