Een scène uit Rapunzel de musical.
Een scène uit Rapunzel de musical.

Rapunzel De Musical in Markant Uden

Kunst en cultuur 144 keer gelezen

UDEN | Na zeven succesvolle sprookjesmusicals, komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen met de betoverende familievoorstelling Rapunzel De Musical. Op woensdag 9 maart is deze vrolijke familiemusical te zien in het Markant Theater in Uden.

Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht, dat wordt opgesloten in een toren. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes. Rapunzel De Musical is hét familiesprookje vol vrolijke muziek, prachtige decors en kostuums en vooral heel veel humor.

Van Hoorne Entertainment zorgt dit seizoen wederom voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Zo krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen- en Prinsessenbal.

Verkleedwedstrijd
Kinderen die verkleed komen maken kans op een sprookjesachtige prijs welke op het podium wordt uitgereikt.

De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaartjes kosten 18.50 euro, exclusief reserveringskosten, en zijn te reserveren via de website www.markantuden.nl of telefonisch via 0413 – 25 61 10. Kijk voor meer informatie op www.RapunzelDeMusical.nl of op www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant