Erik van Loon zaterdag gast in het Sportprogramma tussen 16.00 en 18.00 uur (Foto: Peter Kuijpers)
Erik van Loon zaterdag gast in het Sportprogramma tussen 16.00 en 18.00 uur (Foto: Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met Erik van Loon

Sport 155 keer gelezen

UDEN/VEGHEL – Erik van loon keert terug bij Blauw Geel'38. De Keldonkenaar speelde vanaf van A1 tot in de senioren bij de Veghelaren. Twee jaar geleden verkaste hij naar Topklasser JVC Cuijk. In het eerste uur van de sportuitzending is hij gast in de studio.

Veel aandacht voor het competitiegebeuren zondag. UDI'19 gaat naar het noodlijdende DOSKO, hier een gesprekje over met Bas Gösgens. Blauw Geel'38 speelt voor de tweede week thuis en is Vlissingen de tegenstander. Juist tegen Vlissingen kwam de ommekeer na vier nederlagen. Met trainer Erwin van Breugel een gesprek en zijn visie op komende zondag. De al breed aangekondigde overgang naar DESO blijft hangen. Van Breugel reageert op dit gebeuren en de stilte rondom zijn eventuele overgang.

Sportprogramma
Attacus speelt zaterdag thuis tegen New Stars in het Zwijsencollege. Om die reden een voorbeschouwing met betrokkenen voor dit duel. Ritchie San Ampong werd op 6 januari voorzien van een nieuwe kruisband. Hoe gaat het met de UDI'? Die vraag wordt in het sportprogramma beantwoord. Verder natuurlijk alle aandacht voor het voetbal in deze regio.



Ritchie San Ampong zaterdag te horen op SkyLine (Foto: Peter Kuijpers)

Stream
SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant