Fraaie vijfpunter van Skunk op VVC-Vught (Foto's Theo de Vrede)
Fraaie vijfpunter van Skunk op VVC-Vught (Foto's Theo de Vrede)

Skunk herstelt slechte serie met vijfpunter

Sport 83 keer gelezen

VEGHEL -  Voor de carnaval werden twee pijnlijke nederlagen geleden. De carnaval heeft Skunk goed gedaan want er kon weer worden gewonnen. Het spel was niet altijd best, maar door degelijkheid op de belangrijke momenten konden de Veghelaren de overwinning binnen slepen. Setstanden: 25-19, 25-23, 25-10 en 25-19

Skunk had wat goed te maken tegen VVC-vught. In Vught werden dure punten verspeeld tegen deze laagvlieger. Zaak was dus om de punten vandaag in Veghel te houden. Waar Skunk normaal de wedstrijden speelt in de Bunders moesten de Veghelaren uitwijken naar Sporhtal 't Ven, effect op de wedstrijd had het nauwelijks.

Communicatiefouten
Skunk begon goed aan de wedstrijd, maar liet VVC toch meelopen in de wedstrijd. Mooie punten van werden afgewisseld door pass en communicatie fouten. Vooral in de tweede set wist VVC-Vught de Veghelse mannen op een flinke achterstand te zetten. Met wat omzettingen werd echter toch de overwinning uit het vuur gesleept. Set drie en vier was de pijp leeg bij VVC-Vught en kon het eigen spel worden herpakt. Deze sets werden ruim gewonnen.

Trotse Koploper
Na twee verliespartijen op rij was dit een broodnodige overwinnen voor de Veghelse heren. Buiten de mentale boost blijft Skunk ook trotse koploper in de regiodivisie. Komende week speelt Skunk in en tegen Kessel. Deze wedstrijd wordt om 18.00 uur gespeeld in sporthal Achter de Haof.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant