De Rabobank heeft een hypotheek inloopspreekuur op maandagavonden.
De Rabobank heeft een hypotheek inloopspreekuur op maandagavonden.

Hypotheek inloopspreekuur bij de Rabobank in Uden en Veghel

Zakelijk 381 keer gelezen

UDEN | Rabobank Uden Veghel introduceert een nieuwe dienst: het Hypotheek inloopspreekuur. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning en meer informatie willen over een hypotheek, kunnen nu op maandagavond tussen 17.30 en 20.00 uur bij de bank (zonder afspraak) binnenlopen.

Jos Biemans, financieel adviseur bij Rabobank Uden Veghel, vertelt: "Iedereen die op zoek is naar een koopwoning, wil natuurlijk snel weten wat hij of zij kan lenen. En bovendien wat dit straks financieel gezien betekent. Vragen als 'Wat zijn de maandlasten?' en 'Wat blijft er over voor vakantie, auto of de studie van de kinderen?' ontstaan dan al snel. Om deze vragen te beantwoorden, is er sinds kort een inloopspreekuur Hypotheken. Het is vooral bedoeld om de drempel te verlagen. Geen lange wachttijden, zelfs geen afspraak maken, maar gewoon even binnenlopen wanneer het de klant goed uitkomt."
Tijdens de inloopavonden krijgen klanten een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek met een financieel adviseur. Jos legt uit: "we geven klanten inzicht in het maximale bedrag dat zij kunnen lenen en willen lenen. Ook gaan we in op de maandlasten die daarbij horen, kijken we naar de gewenste hypotheekvorm en bespreken we de gevolgen van keuzes voor vast of variabele hypotheekrente, lange of korte rentevaste periode en het moment van terugbetalen van de hypotheek. Hiervoor hebben we alleen een salarisstrook nodig. Zo kunnen onze klanten goed voorbereid op zoek naar een nieuwe of eerste woning."
Het inloopspreekuur is iedere maandagavond van 17.30 tot 20.00 uur bij de Rabobank in Uden en Veghel. Bij de Rabobank in Boekel kunnen mensen iedere eerste maandagavond van de maand op dezelfde tijd binnen lopen. Voor meer informatie bel naar (0413) 219 222 of stuur een mail naar financieeladvies.udenveghel@rabobank.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant