Simon Keizer is te zien in Markant Uden.
Simon Keizer is te zien in Markant Uden.

Dichtbij Simon is te zien in Markant Uden

Kunst en cultuur 168 keer gelezen

UDEN | In de voorstelling 'Ik & Simon' is Simon Keizer voor het eerst te zien zonder Nick Schilder in een persoonlijke, muzikale show. 'Ik & Simon' is op woensdag 2 maart te zien in de theaterzaal van Markant Uden.

Met de voorstelling 'Ik & Simon' gaat voor Simon Keizer een lang gekoesterde wens in vervulling. Achter de titel van het programma gaat veel schuil. Niet alleen is het een knipoog naar zijn duo schap, maar meer nog verklapt de titel dat de show heel persoonlijk zal zijn. Op een vooral vertellende manier zal hij zijn visie op momenten uit zijn leven delen. De ene keer met een lach, de andere keer op ontroerende wijze. Het gros van deze verhalen komt uit zijn verzameling columns die hij sinds jaar en dag voornamelijk in privésfeer schrijft. Dit alles combineert hij met speciaal voor dit programma nieuw geschreven liedjes.

Het publiek zal zowel letterlijk als figuurlijk niet dichterbij Simon kunnen komen.'

Kaarten
Tickets voor de voorstelling 'Ik & Simon', kosten 25 euro (exclusief ticketkosten). Kaarten zijn te reserveren via de website van Markant Uden: www.markantuden.nl, telefonisch via het nummer (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant