De Bende van Beuving.
De Bende van Beuving.

'Uden laat Van Zich Horen' in Markant Uden

Kunst en cultuur 301 keer gelezen

UDEN | De derde editie van 'Uden Laat Van Zich Horen' is op zondag 28 februari. Een gezellig en muzikaal evenement waarbij elk talent de kans krijgt om op het podium bij Markant Uden te staan.

Tijdens deze middag zal ook Ernest Beuving het podium betreden om, samen met het Udense koor Sprightly, een voorproefje te geven van het theaterconcert 'Klap van de Korenmolen'. Dit theaterconcert zal op 11 maart te zien zijn in Markant Uden. 'Klap van de korenmolen' is een cabaretesk muziektheaterprogramma. Een avond met prachtige liedjes en hilarische acts. Die gaan van een 'borderlinedansende' Keltische zanger, een Toon Hermans over i-Phones en 'Spuiten en Slikken', tot een Mick Jagger die ADHD heeft. Speciaal voor deze voorstelling wordt Ernest begeleid door popkoor Sprightly. Een 45-koppig swingend en eigentijds koor met haar roots in Uden. 'Uden Laat Van Zich Horen' vindt plaats op zondag 28 februari om 11.30 uur in Markant Uden. De toegang tot dit evenement is gratis.

'Klap van de korenmolen'
'Klap van de korenmolen' is op vrijdag 11 maart om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. Tickets voor 'Klap van de korenmolen' kosten € 17,50 (exclusief ticketkosten). De kaarten zijn te reserveren via de website van Markant Uden www.markantuden.nl, telefonisch via het nummer (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant