Bino.
Bino.

De theatervoorstelling 'Bino' op zondag 28 februari te zien

Kunst en cultuur 94 keer gelezen

UDEN | De voorstelling 'Bino' is op zondag 28 februari om 15.00 uur te zien in de gymzaal Hoogzoggel in Uden. Theatergroep Heer Otto speelt deze grappige en muzikale voorstelling die geschikt is voor iedereen vanaf drie jaar.

Wat is het koud, wat is het wit, je ziet bijna niks bewegen.. Totdat.. met veel kabaal de voorstelling begint. Een muzikaal verhaal over vrienden, over bijzonder zijn en samen op avontuur gaan!

Rick en Lidion zijn de allerbeste vrienden van de hele wereld! Samen reizen ze naar de Noordpool op zoek naar Bino, de sneeuwwitte pinguïn. Dat is bijzonder! Een sneeuwwitte pinguïn, zou die wel echt bestaan? Lidion weet het nog niet zeker! Rick wil Bino stiekem meenemen naar huis. Maar dat kan toch niet, een pinguïn in je slaapkamer? Samen gaan ze op avontuur. Onderweg beleven ze geweldige avonturen, bouwen ze een sneeuwkasteel en zingen ze prachtige liedjes.

'Bino' is gebaseerd op de Bino-prenten-boeken van Marcel van Driel en Vera de Backker. Met liedjes van o.a. Jeroen Schipper en VOF de Kunst.

Kaarten zijn te koop in de zaal. Reserveren kan ook via reserveer@theaterspoor.nl of 0413 247 684.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant