De werkzaamheden om het terrein aan de Reekseweg tot feestlocatie om te bouwen, zijn inmiddels in volle gang.
De werkzaamheden om het terrein aan de Reekseweg tot feestlocatie om te bouwen, zijn inmiddels in volle gang.

'Tentenkamp' in Zeeland krijgt vorm

Kunst en cultuur 428 keer gelezen

ZEELAND | Waren vorige week alleen nog maar de contouren en de entreepoort zichtbaar, inmiddels is er een heus tentenkamp verrezen bij de rotonde aan de Reekseweg voor de Halfvastenfeesten. Zeeland maakt zich op voor een invasie van feestgangers.

De werkzaamheden terrein aan de Reekseweg tot feestlocatie om te bouwen, zijn inmiddels in volle gang. In het eerste weekend van maart moet er ruim vijfduizend vierkante meter  feestoppervlakte beschikbaar zijn voor de vele verwachtte feestgangers. "De kaartverkoop loopt als een tierelier en als ook de weergoden goedgemutst zijn beloofd het weer een ouwerwets spektakel te worden", zegt Marien Nass, één van de organisatoren.

Cijfers en data
Er komt veel kijken bij de opbouw van het evenemententerrein. Zo staan er vijf aggregaten van ruim zevenhonderd kilowatt, ligt er drieduizend meter aan kabels, staan er zes biertanks met elk duizend liter en is het terrein omheind met achthonderd meter hekwerk. "Geen misselijke getallen, die enigszins het volume aangeven waar in het eerste weekend van maart allemaal om draait", vertelt Nass.

Kaarten
De reguliere voorverkoop is al een hele poos gaande en het gaat hard. Meer informatie over de kaartverkoop en optreden artiesten is t vinden op www.halfvastenfeesten.nl en de diverse socialmediakanalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant