Afbeelding
Doelman Stef van Kaathoven van Avanti'31 altijd een zekerheidje (Foto Peter Kuijpers)

Blauw Geel'38 en Avanti'31 bekeren donderdag

Voetbal 23 keer gelezen

De Jumbo spelersbus toert vanavond diep Limburg in. Aan de Schoolstraat in Spaubeek wacht om 20.15 uur de derdeklasser met dezelfde naam. Avanti'31 speelt eveneens donderdag voor de beker en komt op eigen (kunstgras)veld uit tegen tweedeklasser Simpelveld.

Afgelopen zondag was een 1-1 gelijkspel thuis tegen Hoensbroek voor het team van trainer Pascal Reyans voldoende om de tweede periode binnen te slepen. Spauwbeek staat tweede achter de ongenaakbare leider Veritas. Zondag spelen de Spauwbekers de topper uit naar Neeritter tegen koploper Veritas. Blauw Geel'38 zal het nog moeten stellen zonder Mark Dobbelsteen. De middenvelder kampt nog met naweeen van zijn aanslag opgelopen bij DOSKO. Freek Langermans zal het seizoen afmaken bij Blauw Geel'38. De Waalwijker kon overstappen naar profclub FC Brno in Tsjechië, maar ziet daar voorlopig vanaf. Of hij donderdag al meereist naar Limburg is niet zeker.

Het bekerbloed stroomt door de aorta van Avanti'31. Donderdag (vandaag) komt uit Zuid-Limburg tweedeklasser Simpelveld naar Schijndel. De Limburgers staan op een voorlaatste plek, maar hebben pas veertien wedstrijden gespeeld. De wedstrijd in Schijndel wordt gespeeld op het kunstgrasveld van Avanti'31 om 20.00 uur. De winnaar van dit duel speelt tegen de winnaar van Spauwbeek – Blauw Geel'38.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant