Trainer Ronny Everaerts kan er mee lachen (Foto Peter Kuijpers)
Trainer Ronny Everaerts kan er mee lachen (Foto Peter Kuijpers)
+audio

Avanti'31 bekert verder na winst op Simpelveld

Voetbal 67 keer gelezen

Avanti'31 bekert verder na winst op Simpelveld

SCHIJNDEL – Avanti'31 won met 1-0 van tweedeklasser Simpelveld en treft thuis derdeklasser Spaubeek dat BlauwGeel'38 met strafschoppen versloeg.

De Schijndelse handen konden al na drie minuten de lucht in. Een trap van Jurgen van Puyenbroek kwam via de kluts op het hoofd van Koen van Engeland die koppend scoorde. Avanti'31 domineerde de gehele wedstrijd en die magere stand is amper in gevaar geweest. De Limburgers kregen in de tweede helft één behoorlijke kans, maar die werd door A1-doelman Casper Brus gepareerd. Trainer Ronny Everaerts was tevreden: "We hebben ons goed op de kaart gezet. Continu gedomineerd en niets weggegeven. Compliment aan het team. Jammer dat we Blauw Geel'38 niet krijgen nu was leuk geweest. Eerlijk gezegd lijkt de kans om door te komen naar de KNVB bekerronde groter tegen Spaubeek wat een gelijkwaardige ploeg is. Maar laten we ons niet rijk rekenen eerst dit even vieren dat mag." Avanti'31 is zondag vrij.

Fragment uit het interview met Ronny Everaerts op SkyLine. Het hele gesprek volgt morgen tussen 14.00- en 16.00 uur in het sportprogramma.


Beluister hier het fragment

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant