DESO in de wei tegen EHC

Voetbal 22 keer gelezen

OSS - Het is stil rond DESO op het moment. Er is nog steeds geen nieuwe trainer officieel vastgelegd en de club komt ook niet naar buiten betreffende nieuwe- en/of vertrekkende spelers. 

Ondertussen moet er wel gepresteerd worden door zittend trainer Niels van Casteren en zijn manschappen. Zondag komt EHC/Heuts naar De Rusheuvel toe wat op het oog een zwaar obstakel lijkt maar aan de andere kant verloren de Limburgers onlangs wel met 0-3 van Halsteren. Dat was vervelend voor DESO meteen want Halsteren is een concurrent als het gaat om lijfsbehoud. Ook viel de late gelijkmaker van Blauw Geel (1-1) in het twee weken geleden gespeelde duel in Veghel met de Ossenaren ook rauw op het dak van DESO. Dit goaltje scheelde omgerekend meteen drie punten. Directe concurrent Blauw Geel een puntje erbij immers en DESO twee minder. Het zou aan de einde van rit weleens een heel belangrijk goaltje kunnen zijn geweest,. Dat wachten we nog maar even af.

Zondag

Aanstaande zondag dus het inhaalduel met EHC. DESO moet in staat worden geacht om de Limburgers op zijn minst goed partij te bieden. Hopelijk ligt het veld er deze keer wel goed bij want door het slechte weer van de laatste weken kreeg het natuurgras veel te verduren. DESO is gediend bij een goed veld want daar heeft men de spelers voor. De Ossenaren moeten gezien de ranglijst eigenlijk simpelweg winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant