Michiel Merks Keeper van Boekel Sport zaterdag gast bij SkyLine (Foto: Peter Kuijpers)
Michiel Merks Keeper van Boekel Sport zaterdag gast bij SkyLine (Foto: Peter Kuijpers)

Michiel Merks gast in Sport op Zaterdag

Sport 44 keer gelezen

UDEN/VEGHEL – Michiel Merks keeper van Boekel Sport is prominente gast in het sportprogramma van SkyLine. Zaterdag schuift hij aan in het eerste uur van het twee uur duren programma over sport in onze regio. Verder blikken we vooruit en weer terug op een voetbalweekend vol met feitjes.

Blauw Geel'38 blameerde zich donderdag in Spaubeek door te verliezen van de club met dezelfde naam. UDI'19 deed het beter en won weer eens. Met een 4-0 nederlaag konden de Limburgers weer de bus in. Avanti'31 won wel en ontvangt nu Spaubeek. Deelname aan de Amstelcup lonkt voor de Schijndelaren. Liever hadden ze tegen Blauw Geel'38 gespeeld en trainer Ronny Everaerts legt uit waarom. Veel aandacht aan andere sporten en wedstrijden in onze regio.

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant