Skunk won met bonuspunt bij Kessel (Foto's Theo de Vrede)

Skunk doet zaken in en tegen Kessel

Sport 75 keer gelezen

Kessel -  Om de koppositie vast te houden moest Skunk in de uitwedstrijd tegen Kessel een overwinning boeken. Tegen een tegenstander met veel slagkracht aan de buitenkanten werd degelijk gespeeld en het maximale resultaat binnengehaald. Setstanden: 21-25, 23-25, 19-25, 13-25 (Foto's Theo de Vrede)

De Veghelaren wisten voorafgaand aan de wedstrijd dat het Kessel serverend onder druk moest zetten. Skunk begon daar goed mee, Kessel kon meelopen, maar door enkele slimme aanvallen was de eerste set voor de bezoekers uit Veghel. In set twee zakte de servicedruk wat in waardoor Kessel makkelijk kon combineren in de aanval. Skunk kreeg enkele harde ballen om de oren maar kon net op tijd orde op zaken stellen en haalde de set binnen.

Set drie begon echter ongeconcentreerd en al snel pakten de gastheren een 7-0 voorsprong. Hard werken en een flinke servicedruk zorgde er echter voor dat Skunk hierna een oppermachtig spel speelde. Kessel kon alleen maar toezien hoe Skunk deze set binnenhaalde. Ook de vierde set leek een formaliteit. Skunk scoorde zo goed als elke aanval en wist de servicedruk te behouden. Door deze overwinning  zijn de Veghelaren nog steeds koploper en spelen komende zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen de huidige nummer vier op de ranglijst: Nuvoc.  Om 19.00 uur speelt Skunk in de Nuvoc hal in Veldhoven.