Slagerij van Kampen. (Foto: Huib Kooyker)
Slagerij van Kampen. (Foto: Huib Kooyker)

Slagerij van Kampen geeft een trommelworkshop

Kunst en cultuur 172 keer gelezen

UDEN | Voorafgaand aan hun voorstelling in Markant Uden op donderdag 10 maart geeft Slagerij van Kampen een eenmalige workshop. Een unieke kans om zelf eens samen met iemand van deze slagwerkgroep te spelen en de mooie combinatie van geluid en beweging zelf te ervaren. Na de workshop genieten de bezoekers van de voorstelling met indrukwekkend slagwerk, een fantastische lichtshow én een geweldige blazerssectie.

Johan Boere van Slagerij van Kampen geeft een instrumentloze trommelworkshop waarbij de deelnemers zelf eens de mooie combinatie van geluid en beweging kunnen ervaren. De workshop start om 19.15 uur in de foyer van theater Markant in Uden. Bezoekers hoeven géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen. Voorwaarde om mee te mogen doen of te komen kijken is een entreebewijs voor de voorstelling en een e-mail naar actie@markantuden.nl.
Slagerij van Kampen groeide uit tot een internationaal succes: uitverkochte concerten, een Edison, een DVD, 9 cd's, waaronder één gouden CD zijn enkele hoogtepunten uit het rijtje wapenfeiten. In de huidige show is de band uitgebreid met een spetterende blazerssectie, maar uiteraard blijven de drums in de hoofdrol. 'Beats 'N Brass' is op donderdag 10 maart om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. De workshop start om 19.15 uur in de foyer van Markant Uden, aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar actie@markantuden.nl. Tickets voor 'Beats 'N Brass' (inclusief workshop) kosten € 28,50 (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant