Rapunzel de Musical is te zien in Markant Uden.
Rapunzel de Musical is te zien in Markant Uden.

Sita schittert in tijdloos sprookje Rapunzel in Markant Uden

Kunst en cultuur 181 keer gelezen

UDEN | Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als de mooie Rapunzel in de gelijknamige musical. De prinses met de magische, lange vlecht wordt opgesloten in een toren, waar ze wacht op haar redder. Een tijdloos sprookje met vrolijke muziek en hilarische scènes voor jong en oud. Rapunzel De Musical is op woensdagmiddag 9 maart te zien in Markant Uden.

Het mooie prinsesje Rapunzel bezit magisch haar. Op een dag wordt ze ontvoerd en opgesloten in een hoge toren, door een gemeen tovenaarsduo die het haar willen hebben. Elke dag moet Rapunzel haar vlecht uit het torenraam laten zakken, zodat de tovenaars naar boven kunnen klimmen. De jaren verstrijken en Rapunzel groeit in eenzaamheid op tot een knappe vrouw, dromend van een dappere prins die haar zal bevrijden. Zal haar redder ooit komen?
Na de voorstelling is er een Meet & Greet waarbij alle acteurs uitgebreid de tijd nemen om met alle bezoekertjes op de foto te gaan. Maar er is ook een groots 'Prinsen & Prinsessenbal' in de foyer. Tijdens dit mini-concert geven drie acteurs uit de voorstelling een swingend optreden. De kinderen kunnen lekker mee swingen en zingen met de leukste liedjes uit allerlei Sprookjesmusicals. De kinderen worden uitgenodigd om zelf ook als prins of prinses verkleed te gaan.
'Rapunzel De Musical' is op woensdag 9 maart om 15.00 uur te zien in Markant in Uden. Tickets kosten € 18,50 voor volwassenen en € 15,25 voor kinderen t/m 12 jaar (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant