Anke Verstraten (tweede van links) scoorde de eerste in Reusel (Foto: Peter Kuijpers)
+audio

Korfrakkers zet eerste stap richting Eindhoven, Be Quick doet hetzelfde in Velden

Sport 182 keer gelezen

REUSEL – Het Erpse Korfrakkers heeft de eerste stap richting de finale gezet. In Hooge Mierde tegen DDW werd met 16-18 gewonnen. Winst komende thuiswedstrijd zondag betekend dat de tickets opgehaald kunnen worden.

Anke Verstraten opende in de Rabo Sporthal in Reusel. De wedstrijd was vrij potig, maar dat is aan de scheidsrechter zolang hij dat goedkeurt. De ruststand was 9-8 in het voordeel van de thuisclub. In het eerste gedeelte van de tweede helft bleef de wedstrijd gelijk opgaan en gaven de twee teams elkaar weinig weg. Na 20 minuten was er nog steeds achterstand met 14-12 in het voordeel van DDW. Zes snelle treffers kantelde de wedstrijd en won Korfrakkers met 16-18. Volgende week zondag 13 maart volgt de returnwedstrijd thuis in Erp. Bij winst is De Korfrakkers verzekerd van een finaleplaats in Eindhoven op zaterdag 19 maart. Bij verlies volgt er nog een beslissingswedstrijd op 15 maart in Erp. Scores:

Gesprek met Jacques Kop Jansen coach van de Korfrakkers op SkyLine rtv.