NONsens. (foto: Roy Beusker)
NONsens. (foto: Roy Beusker)

'Goddelijk' amusement met NONsens in Markant Uden

Kunst en cultuur 73 keer gelezen

UDEN | Vijf topcomédiennes hijsen zich in het habijt om de pan uit te swingen in de musical NONsens. Als vijf swingende en dansende nonnen zorgen Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers en Brigitte Heitzer voor een goddelijke show. 'NONsens' is op zondag 20 maart te zien in Markant Uden.

De vissoep van zuster Sonja bleek niet meer helemaal vers waardoor er per ongeluk 52 zusters zijn vergiftigd. De vijf overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor de begrafenissen en organiseren een benefietvoorstelling. Ze huren een zaal en presenteren een avond vol swingende songs, dansnummers, een poppen-act en een quiz.

Naast Moeder Overste Regina (Marjolijn Touw), een voormalig circusartieste, zien we haar rechterhand zuster Futilia (Mariska van Kolck) die alles onder controle tracht te houden, de wereldwijze zuster Beyonce (Wieneke Remmers), zuster Amnesia (Brigitte Heitzer) die haar geheugen kwijt is omdat er een kruisbeeld op haar hoofd viel en tenslotte de novice zuster Pavlova (Renée van Wegberg) die soms wat onbehouwen is en eigenlijk ballerina wil worden. Samen zorgen ze voor een goddelijke show vol swingend amusement.

Meer informatie
'NONsens' is op zondag 20 maart om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. Tickets voor 'NONsens' kosten € 32,50 (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant