Afbeelding

Theaterspoor: 'Zevenslapers' te zien in het Wapen van Reek

Kunst en cultuur 170 keer gelezen

REEK | Het Theaterspoor loopt zondag 20 maart door Landerd. In het Wapen van Reek speelt Koomans Poppentheater om 14.00 uur de spannende voorstelling 'Zevenslapers', voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders.

'Zevenslapers' is een betoverende voorstelling met twee muizen in een snoepwinkel en een kauw die zichzelf heel saai vindt.

De muizen Mies en Dorus houden een winterslaap die maar liefst zeven maanden duurt. Daarom worden ze Zevenslapers genoemd. In het snoepwinkeltje van Het Snoepmannetje vinden ze een geschikt slaapplekje.

Maar als Mies een hapje neemt van een nieuw snoepje dat het Snoepmannetje aan het maken is, gebeurt er iets heel vreemds.
Ook Wasco de Wasbeer lijkt betoverd na het eten van een snoepje. Heeft Kobus de Kauw hier iets mee te maken? Wasco en Dorus moeten op pad om de betovering te verbreken.

Koomans's Poppentheater
Kooman's Poppentheater is in 1960 opgericht door Frank Kooman en wordt nu voortgezet door zijn zoon Arjan Kooman.

Sinds 1960 worden onafgebroken elke week voorstellingen gespeeld in het eigen theater in Den Haag. Maar nu dus ook in Reek.

Tickets
Kaartjes kosten 4 euroen zijn te koop aan de kassa in Het Wapen van Reek, Nieuwe Heytmorgen 20 te Reek. Reserveren kan ook: 0413 247 684 of reserveer@theaterspoor.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant