Pater Moeskroen treedt op in Markant Uden.
Pater Moeskroen treedt op in Markant Uden.

Win gratis kaarten voor Pater Moeskroen in Markant Uden

Kunst en cultuur 271 keer gelezen

UDEN | Pater Moeskroen is de vrolijkste folkband van Nederland. In de nieuwe show 'Vagebond' nemen de Paters het publiek mee op reis over paden van liefde, dromen, afscheid en succes. 'Vagebond' is op vrijdag 18 maart te zien in Markant Uden.

De heren van Pater Moeskroen komen niet alleen. Ze brengen maar liefst 60 instrumenten mee, die zorgen voor het typische 'Moeskroen-geluid'. De zes multi-instrumentalisten nodigen het publiek van harte uit aan te sluiten bij hun aanstekelijke feest met dampende folk en hartstochtelijke ballades.
Pater Moeskroen bestaat al dertig jaar, maakte 18 albums en al tien theaterprogramma's. Het eerste optreden vond plaats op 26 januari 1986. De aanstekelijke mix van vrolijke muziek en humoristische teksten slaat direct aan. In de jaren negentig scoorde de band hits als 'Roodkapje', 'Hela Hola', en 'Laat maar waaien'. In het theater komt het talent van Pater Moeskroen nog sterker naar voren en is er, naast feest, ook plaats voor ontroering en diepgang. 'Vagebond' is op vrijdag 18 maart om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. Tickets kosten € 24,50 (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Win
Om kaarten of een cd van Pater Moeskroen te winnen, beantwoord de volgende vraag: Waar komt de naam Pater Moeskroen vandaan?. Reacties kunnen gestuurd worden naar lezersactie@udensweekblad.nl onder vermelding van 'Winactie Pater Moeskroen'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant