Afbeelding
Mustafa Guler en Murat Korkmaz ooit gasten bij het Sportprogramma (Foto: Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met Attacus, Korfrakkers en voetbal

Sport 139 keer gelezen

UDEN – VEGHEL – Vanzelfsprekend aandacht voor de voetbalcompetitie, maar ook de zaal korfbalfinale vanavond in Eindhoven. In Veghel vanavond de strijd bij het basketbal om de eerste plek tussen Attacus en het bezoekende Lokomotief.

Met Bas Gösgens blikken we vooruit naar de wedstrijd UDI'19 – TOP wat op voorhand een 'Kat en muis spelletje' lijkt. Bij de Ossenaren hebben ze naar verluidt andere plannen wat we zeker gaan horen van Udenaar Anwar Tuithof. Blauw Geel'38 gaat gehandicapt naar Gestel. De Veghelaren worden geplaagd door blessures en hebben echt nog punten nodig om niet in problemen te komen. Erp speelt zondag tegen kampioenskandidaat Helvoirt, dus hoogste tijd voor wat informatie uit het Erpse kamp in dit geval met Koen van Deurzen die node gemist wordt in het elftal van trainer André Cornelissen. Wellicht nog meer voetbal tussen 16.00- en 18.00 uur op SkyLine RTV, mits u bent afgestemd.

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant