Skunk ging in Veghel met 2-3 onderuit (Foto's Theo de Vrede)

VC Limac verrast Skunk in Veghel

Sport 216 keer gelezen

VEGHEL – Na de euforie van het goede resultaat tegen Nuvoc, kwam zaterdag tegen een uitstekend VC Limac de zelfkant van het succes. Tegen de volleyballers uit Linne (LB) gingen de Veghelaren nipt onderuit. Setstanden: 25-23, 25-23, 23-25, 23-25 en 11-15

De Veghelse mannen begonnen tam aan de wedstrijd en lieten VC Limac gemakkelijk meekomen. VC Limac, dat een bijzonder spelletje speelt, kon door harde aanvallen op de buitenkant goed meekomen. De eerste twee sets wist Skunk echter op het juiste moment te pieken en kon het de sets met het minimale verschil binnenhalen. Skunk leek af te stevenen op een overwinning. Dit liep anders, VC Limac zette de Veghelaren serverend meer onder druk en kon blokkerend makkelijk inspelen op het doorzichtige spel van Skunk. Set drie en vier werden hierdoor net verloren. Om de koppositie te behouden moest de vijfde set gewonnen worden. Skunk had deze set weinig in te brengen en verloor met 11-15.

Door deze verliespartij zakt Skunk naar de tweede plek en heeft het nog maar twee punten voorsprong op de nummer drie. De Veghelaren moeten zorgen dat ze zelf gaan winnen en hopen dat concurrenten steken laten vallen. Op 2 april mag Skunk zich in Sporthal De Bunders om 17.00 uur bewijzen met een thuiswedstrijd tegen laagvlieger Goirle.