Feestelijk openingsweekend bij Hockey Club Uden

Sport 265 keer gelezen

Uden | Een groot aantal bezoekers was afgelopen weekend getuige van een feestelijk openingsweekend bij Hockey Club Uden. Dit alles ter ere van de nieuwe velden 2 en 3, de bekendmaking van het HCU Talent 2015-2016 en de onthulling van het nieuwe logo.

De aftrap van het openingsweekend was een druk bezocht feest in Oostenrijkse sferen speciaal voor de A-jeugd en senioren.

Op zaterdag stond het openingsweekend in het teken van 'Talent meets fun'. Deze familiedag opende met een ceremonie waarbij Maartje Krekelaar (Udense speelster bij het Nederlands Hockey elftal) aanwezig was en een groot aantal kinderen mee konden doen aan een ballonnenwedstrijd. Exota deelde gratis drankjes uit, kinderen konden zich uitleven in een mini-veld van Matchplay en Hockey Speedmasters organiseerde een wedstrijd waarbij kinderen uitgedaagd werden om zo hard mogelijk met een stick tegen een bal te slaan. In het clubhuis mocht geknutseld worden met Laura Boonaerts van Boontjes Boerderij. De middag stond in het teken van verschillende clinics die door Krekelaar en een aantal H1 en D1 spelers werden verzorgd.

Wethouder Ben Tuithof opende samen met voorzitter Han Gootzen op zondag officieel de nieuwe velden in aanwezigheid van onder meer sponsoren en oud- en ereleden. "Ik heb er een paar extra grijze haren door gekregen, maar ik denk dat we heel trots mogen zijn op het resultaat" liet Tuithof weten refererend aan de problemen rondom de aanleg van de velden. Aansluitend werden de HCU Talenten 2015-2016 bekend gemaakt. Een speciale oproep van de HCU Academy leverde een grote respons op onder de leden. In de categorie HCU Aanstormend Talent (genomineerd waren Frederique Nagtzaam, Sanne Eurlings, Jorn van Bakel) werd Jorn van Bakel de winnaar. HCU Beste Teamplayer werd Marin van Rossum. HCU's Tofste Trainer/Coach werd Mathijn Brouwer. Tenslotte hadden Greet Una (ere lid van 91 lentes jong) en Teun van den Luitgaarden (HCU's jongste lid van 1 jaar) de eer om het nieuwe logo van HCU te onthullen.

Het feestelijke openingsweekend werd afgesloten met een speciale Sunday After die werd opgeluisterd door dj Peter Bird en Loudgarden onder het genot van een hapje en een drankje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant