Erwin van Breugel in de studio van SkyLine RTV (Foto: Peter Kuijpers)
Erwin van Breugel in de studio van SkyLine RTV (Foto: Peter Kuijpers) Erwin van Breugel in de studio van SkyLine RTV (Foto: Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met voetbal en indoorsport

Sport 110 keer gelezen

UDEN/VEGHEL – Veel aandacht voor de finale van de voetbalcompetitie in het amateurvoetbal. Maar zeker ook Basketbal en Volleybal. Competities die eindfases ingaan. Een kleine terugblik op het sportgala van de gemeente Veghel. Knud van den Heuvel komt nog even voorbij. Hij kreeg afgelopen week de horrortijding voor een voetballer: een gescheurde kruisband. Verder nieuwtjes, feitjes en wat nog meer voorbijkomt.

Vanzelfsprekend de wekelijkse gesprekken met de trainers van UDI'19 Bas Gösgens en Erwin van Breugel van Blauw Geel'38. Beiden staan voor een belangrijk weekend. UDI'19 wil mee blijven doen om de prijzen en Blauw Geel'38 wil zeker niet gaan spelen in de nacompetitie. Hans Smits is verhinderd vanmiddag, maar Fons Boekelder zal nu in het programma aanschuiven.  We gaan bellen met Giovanni Henskens oud speler van UDI'19 en Blauw Geel'38 hij speelt morgen met Dongen tegen UDI'19. We gaan spreken met mensen van basketbalclub Attacus uit Veghel die het zo vreselijk goed doen. Geen Ajax, Feijenoord of PSV, maar sport bij u om de hoek. U kunt daarbij zijn mits u bent afgestemd op onderstaande frequenties.



Aanvoerder Henskens (L) blij met een doelpunt

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz.Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant