Skunk wint met 4-0 van Goirle (Foto's Theo de Vrede)
Skunk wint met 4-0 van Goirle (Foto's Theo de Vrede)

Skunk mannen weer op één na winst tegen Goirle

Sport 249 keer gelezen

VEGHEL Na een aantal weken van puntverlies wist Skunk weer de volle winst te pakken. Tegen laagvlieger Goirle werd het een heerlijke vijfpunter voor de Veghelaren. Leuke bijkomstigheid was het puntverlies van concurrent Hands-up en staan de Veghelaren weer bovenaan in de regiodivisie. Setstanden: 25-16, 25-21, 25-20 en 25-17.


Om kans te blijven behouden op het kampioenschap moest het Veghelse team tegen Goirle het maximale resultaat behalen. Skunk begon overtuigend aan die opdracht. Waar vorige wedstrijden de servicedruk inzakte, was dat deze wedstrijd het wapen. Door een mindere pass van Goirle kon het blok optimaal gezet worden waar de bezoekers geen antwoord op hadden. Dit spel werd de hele wedstrijd doorgezet en Skunk kwam geen moment in gevaar.


PSV
Het bericht achteraf dat concurrent Hands-up twee punten had laten betekent dat het Veghelse volleybalteam het kampioenschap weer in eigen hand heeft. Komende week speelt Skunk een uitwedstrijd bij PSV, de nummer laatst van de competitie. Ook hier zal 'noblesse noblige' het maximale resultaat behaald moeten worden.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant