Afbeelding

Markant Uden presenteert programma 2016-2017

Kunst en cultuur 674 keer gelezen

UDEN | Het nieuwe theaterseizoen 2016-2017 start in september. Op 20 april start de officiële voorverkoop, het programma is nu al online te bekijken via www.markantuden.nl. Om dit bijzondere moment groots te vieren nodigt Markant Uden theaterliefhebbers uit voor een spectaculaire presentatie op woensdagavond 20 april, waarbij het publiek getrakteerd wordt op een voorproefje op het nieuwe seizoen.

Markant Uden presenteert haar programma met een voorproefje op het nieuwe seizoen. Een bijzonder seizoen, waarin Markant Uden haar 20-jarige jubileum viert met bijzondere evenementen en spetterende acties. Dit feestelijke seizoen start met de gratis toegankelijke programma-presentatie op woensdagavond 20 april. Op deze avond geniet het publiek van bijzondere artiesten en acts uit verschillende genres.
De voorverkoop voor het programma 2016-2017 start 20 april om 09.00 uur. Een veelzijdig programma met cabaret, muziek, musical, dans, klassiek en jeugd & familievoorstellingen. Directeur Ewald Dekkers vertelt enthousiast: "Het is een programma geworden waar we trots op zijn. Zo is Markant Uden door Efteling Theaterproducties gekozen om haar sprookjesmusical Pinokkio te monteren en aan het publiek te presenteren op 8 oktober. Ook mogen we dit jaar weer vele cabaretiers, waaronder professioneel druktemaker Bert Visscher, verwelkomen in onze theaterzaal. In maart staan er twee grote musicals op het programma; Into the Woods en Chorusline. Op muzikaal gebied zorgen onder andere Berget Lewis en Niels Geusebroek voor pakkende optredens. We bieden we een veelzijdig programma met voor ieder wat wils."

20 jaar Markant
Het 20-jarige bestaan van Markant Uden wordt voluit gevierd vanaf het spectaculaire openingsweekend op 9,10 en 11 september, met op de vrijdag- en zaterdagavond voorproefjes uit het cabaret- en muziekaanbod van het aankomende seizoen en op de zondagmiddag een voorstelling voor het hele gezin, Cirque Magnifique. Daarnaast worden er gedurende het seizoen verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd en verrast Markant Uden maandelijks met leuke jubileum traktaties.
Op www.markantuden.nl is alles te lezen over het nieuwe seizoensprogramma en de festiviteiten rondom 20 jaar Markant Uden. De seizoenspresentatie start op woensdagavond 20 april om 19.30 uur. Tickets voor de seizoenspresentatie zijn gratis (maximaal 2 tickets per persoon) te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Kirsten van Teijn, te zien tijdens de Cabaretspecial op 15 oktober 2016 (Foto: Saskia van Kerkhoff).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant