Afbeelding

Kampioenschap Skunk nadert met rasse schreden

Sport 35 keer gelezen

EINDHOVEN -  Na het nieuws dat concurrent Hands-up de volle winst had gehaald moesten de Veghelaren zelf eveneens een vijfpunter neerzetten om de koppositie vast te houden. In de derde set werd het nog even spannend maar kwam Skunk als winnaar uit de bus. Setstanden: 16-25, 16-25, 23-25 en 19-25

Laagvlieger PSV was vorige week al gedegradeerd en kon een onbevangen PSV verwacht worden. De jonge spelers van PSV konden worden gepakt door een goede service en een goed blok. De eerste twee sets lukte dat goed, PSV kon weinig combineren en werd geforceerd om fouten te maken. Skunk kon zelf het eigen spelletje spelen en liet weinig heel van de Eindhovenaren.



Foto's Theo de Vrede 

Geknepen tenen
In set drie veranderde dat. Skunk stelde het blok niet goed en de service was niet meer goed genoeg. Hierdoor stonden de Veghelse heren zelfs nog even op een achterstand. Bij 22-22 zag de scheidsrechter gelukkig een opstellingsfout door de vingers en werd een net-fout aan de kant van Skunk niet gegeven. Hierdoor kon deze set nog  met geknepen tenen worden binnengeloodst. Set vier was Skunk weer bij de les en kon het gaan vieren dat het met nog twee wedstrijden te gaan koploper is. Komende week komt middenmoter Ledub. Ook hier zal het team weer vol aan de bak moeten om kans te blijven maken op het kampioenschap. Mocht Hands-up verliezen is er voor Skunk zelfs al kans om kampioen te worden. Deze laatste thuiswedstrijd wordt gespeeld om 17.00 uur in sporthal de Bunders.

Afbeelding
Skunk wint ruim van PSV (Foto's Theo de Vrede)
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant