Foto:Landerd Fotografie
Foto:Landerd Fotografie

Jubilerende club WSC-Zeeland houdt een instap infoavond

Sport 88 keer gelezen

ZEELAND | WSC-Zeeland bestaat dit jaar 45 jaar. De groep van ruim zestig sportieve fietsers en fietssters maakt graag kennis met nieuwe enthousiastelingen. Op 21 april aanstaande is er daarom een informatieavond waarbij kennis gemaakt kan worden met leden van verschillende groepen.

De fietsvereniging werkt aan haar toekomst en heeft daarbij de wind in de rug. Fietsen is populair, de laatste tijd ook bij dames. Vorig jaar heeft WSC-Zeeland daarom een groep opgericht exclusief voor dames. Deze groep bestaat ondertussen uit twint vrouwen. Bij de mannen (waar ook vrouwen welkom zijn) zijn er drie groepen die verschillende afstanden en snelheden rijden.

In de zomer wordt er gefietst op de racefiets en in de winter stappen veel leden op een ATB. Zo kunnen de sportievere en de recreatieve fietsers met hun maatjes leuke en gezellige trainingen en tochten fietsen. Er is voor ieder niveau een groep die bij je past. Leeftijd speelt daarbij geen rol.

De club rijdt sinds kort helemaal in een nieuwe moderne outfit. Het door eigen leden ontworpen design is van de modernste stoffen gemaakt. Het bestuur en leden bedankt de sponsoren voor hun bijdrage.

Meer informatie
Wil jij ook eens kijken of dit bij je past? Kom op 21 april om 19.30 uur naar "de Heische Tip" om kennis te maken met de leven van WSC-Zeeland. Voor meer info mail naar info@wsc-zeeland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant