Jeroen Smulders.
Jeroen Smulders.

Jeroen Smulders speelt 400 wedstrijden

Sport 313 keer gelezen

UDEN | Afgelopen zondag, na de wedstrijd tegen DAW, was er een bijzonder moment op het sportpark van FC Uden. Jeroen Smulders speelde kortgeleden zijn vierhonderdste officiële wedstrijd (beker- en competitie) in FC Uden 1. Daar dat feit plaats had in een uitwedstrijd werd de huldiging verschoven naar de thuiswedstrijd van zondag.

In 1987 startte Jeroen zijn voetbalcarriere bij FC Uden in de F-jeugd en via alle standaardteams bij de jeugd ging hij over naar de senioren waar hij direct terecht kwam in het eerste elftal. Jeroen is niet de allergrootste van het team, maar beschikt naast een grote sprongkracht en de nodige snelheid over een geweldig uithoudingsvermogen. Moeiteloos hield hij zich dan ook jarenlang staande in het vaandelteam. Hij miste maar zelden een wedstrijd door een schorsing of blessure.

Jeugdleider en trainer
Naast speler is hij ook jarenlang actief geweest als jeugdleider en trainer en is hij (mede)organisator van de jaarlijkse voetbalkwis en het D-E-F-jeugdkamp. Door het bestuurslid Technische Zaken van FC Uden, Richard vd Berg, werd Jeroen in het zonnetje gezet en ontving hij naast een dinercheque een plaquette als blijvende herinnering.

Naambordje
Ook werd zijn naambordje onthuld dat inmiddels op het pannaveld hangt. Het pannaveld van FC Uden gaat daarmede voortaan door het leven als het "Jeroen Smulders" pannaveld.                

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant