Maartje Krekelaar en Joosje Burg zaterdag bij SkyLine Sport (Foto's Peter Kuijpers)
Maartje Krekelaar en Joosje Burg zaterdag bij SkyLine Sport (Foto's Peter Kuijpers) Maartje Krekelaar en Joosje Burg zaterdag bij SkyLine Sport (Foto's Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met echte toppers

Sport 44 keer gelezen


UDEN/VEGHEL – Maar liefst vier gasten in het zaterdagse sportprogramma van SkyLine rtv. Hockey International Maartje Krekelaar en jeugdinternational Joosje Burg uit respectievelijk Uden en Veghel schuiven in het eerste uur aan. Later, na vijf uur, komen Lars van Geelkerken en Jordy van Boxtel die verder introductie niet nodig hebben.


Een mudjevol programma dus met twee mooie sporten: voetbal en hockey. In het programma ook nog te horen opnames met Bas Gösgens en Paul van der Vlist trainer en speler van UDI'19 en natuurlijk ook die van Ronny Everaerts, trainer van Avanti'31.Donderdag plaatsten de tricolores zich voor de bekerfinale op 22 mei in Nistelrode op de velden van Prinses Irene. Tegenstander is dan Chevremont  uit Kerkrade dat Groene Ster met strafschoppen uitschakelde. Maartje Krekelaar en Joosje Burg komen in het eerste uur en dan gaat het natuurlijk over Hockey.

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant