Be Quick en Korfrakkers blijven titelfavoriet
Be Quick en Korfrakkers blijven titelfavoriet Be Quick en Korfrakkers blijven titelfavoriet

Korfrakkers en Be Quick winnen beiden

Sport 142 keer gelezen

HOOGE MIERDE – Tegenstander was DDW de halve finalist in de kruisfinales. Korfrakkers kende uiteindelijk weinig moeite met het team uit de Kempen.  Na een 7-9 ruststand werd het uiteindelijk een ruime 8-16 zege.

Afgelopen donderdag speelde De Korfrakkers de halve finale in de bekercompetitie tegen De Peelkorf uit Ysselsteyn. Ook die wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen: 16-28. Dat resulteert opnieuw in een finale tussen Be Quick en De Korfrakkers. De Nulandsen wisten in de andere halve finale te winnen van SPES. De bekerfinale zal worden gespeeld in Den Dungen en wel op 1 mei a.s. om 15.00 uur. Aanstaande zaterdag  om 17.00 uur speelt De Korfrakkers thuis in Erp tegen Altior de volgende competitiewedstrijd.

Sterke eindfase van Be Quick brengt overwinning op Swift

VELDEN - Thuisclub Swift ging goed van start in het duel met Be Quick. Na een 6-1 voorsprong ging de rust in met 8-4 in Veldens voordeel. Na rust een fel van zich afbijtend Be Quick dat langzaam terug komt. Tien minuten voor tijd was de stand nog 12-8 voor de gastvrouwen, echter aan de meet worden de prijzen verdeeld. In dit geval opnieuw voor Be Quick dat met 12-13 wint.Volgende week staat de wedstrijd Be Quick – SPES op het programma. SPES heeft punten nodig om niet te degraderen, dus ook dit beloofd weer een spannende wedstrijd te worden.