Er is een motorcross in Boekel.
Er is een motorcross in Boekel.

Boekelse motorclub M.A.C. Mova '83 houdt motorcross op 24 april

Sport 98 keer gelezen

BOEKEL | De Boekelse motorclub M.A.C. Mova '83 houdt op zondag 24 april de jaarlijkse classic motorcross.

De wedstrijden zullen plaatsvinden op het mooie circuit Bezuidenhout in Boekel.

De classics gaan rijden in diverse klassen, te weten 50 cc, 60+ en 60-. Allemaal uiteraard motoren die al behoorlijk wat ervaring hebben, zeg maar tussen de 55 en 35 jaar oud. Dat ook de coureurs over het algemeen een jaartje ouder zijn, zal geen verrassing zijn.

Zoals ieder jaar zullen de twinshocks ook weer deel uitmaken van het programma. Deze motoren rijden in drie klassen, namelijk de onder 50 en boven 50 klasse waarbij de leeftijd van de coureur bepalend is, en de pre 90 klasse (leeftijd motorfiets).

Om een nog aantrekkelijker programma te kunnen aanbieden komen dit jaar de bromfietsen wederom in actie. Zowel de automaten/scooter klasse als de standaard- en superklasse komen aan bod zodat er ook dit jaar weer een bijzondere combinatie is van jong en oud, dus voor ieder wat wils. De trainingen vangen aan om klokslag 10.00 uur en de wedstrijden zullen beginnen om 12.00 uur. De entree is zoals ieder jaar gratis.

Omdat deze wedstrijd vroeg in het seizoen valt, is de verwachting dat de belangstelling van de deelnemers groot zal zijn.

Voor meer informatie kijk op www.macmova83.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant