Coppens Warenhuis heeft op zaterdag 30 april en barbecue-demodag.
Coppens Warenhuis heeft op zaterdag 30 april en barbecue-demodag.

Barbecue-demo bij Coppens Warenhuis op zaterdag 30 april

Zakelijk 95 keer gelezen

VOLKEL | Een echte liefhebber kan de barbecue het hele jaar door gebruiken. De hedendaagse barbecues kunnen ook bij koud weer de temperatuur goed vast houden. Maar meestal wordt de barbecue tijdens de eerste zonnige dagen tevoorschijn gehaald. Hier wil Coppens op in spelen. Wie een barbecue koopt in het begin van dit seizoen zal er deze hele zomer plezier van hebben. En natuurlijk jarenlang daarna!

Een barbecue is niet alleen geschikt om vlees of vis op te grillen maar ook voor de vegetariër is er heel wat mogelijk. Er zijn verschillende methodes voor barbecueën. We denken hierbij aan direct boven de warmtebron of indirect zodat de warmte gaat circuleren onder de deksel. Natuurlijk is er ook verschil in brandstof. De traditionele manier met houtskool en/of briketten, of op gas of elektrisch. Op al deze barbecues kunnen complete gerechten klaar gemaakt worden. De tijden van speklapje schroeien en worstje verbranden zijn definitief voorbij.
Meerdere medewerkers van Coppens warenhuis hebben een speciale training gevolgd om klanten goed te kunnen adviseren. Zij helpen graag om de juiste barbecue te kiezen en ze kunnen veel vertellen over de mogelijkheden, hierbij worden tal van recepten aangeboden.
Er zijn heel veel leuke aanbiedingen te vinden en bovendien krijgen klanten bij aankoop van een barbecue een leuke goodiebag aangeboden zo lang de voorraad strekt. De barbecue demo is op zaterdag 30 april van 11.00 tot 16.00 uur. Het warenhuis zelf is inclusief de uitgebreide barbecue-afdeling open van 9.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant