Veldhuis & Kemper.
Veldhuis & Kemper.

Veldhuis & Kemper spelen 'Of de gladiolen' in Markant Uden

Algemeen 103 keer gelezen

UDEN | Veldhuis & Kemper spelen op zaterdag 30 april de reprise van Of de gladiolen in de theaterzaal van Markant Uden. Er zijn van die momenten dat het er even op aankomt. Dat het alles of niets is, nu of nooit, de dood, of de gladiolen. Veldhuis & Kemper zijn op zaterdagavond 30 april te zien om 20:15 uur in de theaterzaal van Markant Uden.

Er zijn van die momenten in je leven dat het er op aankomt: hobbel je voort over het veilige pad of neem je een onverwachte afslag? Ga je voor een zacht briesje of voor een frisse wind? Veldhuis & Kemper zijn bij dat keuzemoment aanbeland.

De heren trekken in Of de gladiolen totaal verschillende conclusies. Maar over één ding zijn ze het eens: zelfs als je het fout doet, doe het dan goed.

Remco Veldhuis en Richard Kemper trekken al jaren volle zalen met scherpe cabaretprogramma's, waarin ze hun eigen geworstel laten zien om anderen te kunnen troosten.

Twee mannen, een piano, en een stevige dosis vrolijke reflectie op onze huidige tijd. Álles passeert de revue, van hun avonturen op secondlove.nl tot de appelstroopvrije zone in hun huiskamer.

Veldhuis & Kemper zijn op zaterdagavond 30 april te zien in de theaterzaal van Markant Uden.

Tickets voor de voorstelling kosten € 24,50 (excl. Ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant