Afbeelding

Country Café met It's Jukebox Time

Algemeen 287 keer gelezen

UDEN | Country Café komt op zaterdag 30 april naar Uden voor een interactieve avond vol country. Bekroonde Nederlandse muzikanten uit de countryscene zorgen voor een warme en ontspannen sfeer en vertellen anekdotes uit de geschiedenis van de country. Country Café is op zaterdagavond 30 april te zien om 21:00 uur in Markant Uden.

Sinds de aandacht voor dit genre in DWDD en de Popprijs 2014 voor The Common Linnets is de populariteit van deze muziek gegroeid bij een breed publiek. In It's Jukebox Time spelen de beste musici van Nederland authentieke country, Americana en West Coast muziek. Tijdens deze interactieve muziekvoorstelling komen een aantal onderdelen aan bod, zoals authentieke country, hedendaagse country en een ronde verzoeknummers van het publiek. Denk hierbij aan Johnny Cash, Kenny Rogers, Merle Haggard, Dolly Parton, Linda Ronstadt, Patsy Cline, George Jones, Buck Owens en anderen. Ook komen artiesten als Norah Jones, Bob Dylan, Emmylou Harris, Alison Krauss, Lady Antebellum, John Mayer, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Shania Twain, Trisha Yearwood en Rascal Flatts voorbij. Tot slot worden verzoeknummers van het publiek gespeeld, van Somewhere Between tot Jolene en Country Roads. Virtuoze muziek met liefde en plezier gespeeld door topmuzikanten. Ongedwongen en dicht bij het publiek. Dat is de kracht van de band Country Café.
Country Café is op zaterdagavond 30 april te zien in de evenementenzaal van Markant Uden. Tickets voor de voorstelling kosten € 19,50 (excl. Ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant