Zaterdag SkyLine sport op zaterdag met veel aandacht voor Blauw Geel'38 - UDI'19 en Prinses Irene - Erp (Foto Peter Kuijpers)
Zaterdag SkyLine sport op zaterdag met veel aandacht voor Blauw Geel'38 - UDI'19 en Prinses Irene - Erp (Foto Peter Kuijpers) Zaterdag SkyLine sport op zaterdag met veel aandacht voor Blauw Geel'38 - UDI'19 en Prinses Irene - Erp (Foto Peter Kuijpe

Sport op zaterdag met focus op de clash Blauw Geel'38 – UDI'19

Sport 41 keer gelezen

UDEN/VEGHEL – Veel aandacht voor de derby Blauw Geel'38 – UDI'19. Om 19.30 uur gaat hij van start op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel. Erp kan zondag boven koploper Prinses Irene uitkomen, maar moet dan wel winnen zondag in Nistelrode.

Er liggen gesprekken klaar met Gerke van de Akker, aanvoerder van Blauw Geel'38. Speelt hij of geeft van Breugel de voorkeur aan het duo Desley Schilders en Martijn van Loon? Randy Hofmeijer trainde wel mee maar of hij speelt is ook nog een open vraag. Hofmeijer was afgelopen week in Veghel en die gelegenheid mag je niet laten lopen. De UDI'19 aanvoerder gaat onder anderen in op zijn blessure. Morgen in Nistelrode de topper tussen Prinses Irene en Erp. Veel publiek verwacht op Sportpark de Schellen. Een gesprek met Teun de Vocht en trainer John Meijs wat hun verwachtingen zijn van die wedstrijd.

Hoofdklasse
Trainer Bas Gösgens moet deze week puzzelen, maar liefst drie spelers uit zijn achterste lijn zijn geschorst. Hij legt het allemaal uit en gaat ook nog in rond het stoppen van twee leden van de technische commissie en assistent trainer Joris van Lanen. Dat doet zeker ook UDI'19-voorzitter Paul Rüpp die opheldering geeft over dezelfde problematiek rond de technische begeleiding rond het eerste team. Tot slot Erwin van Breugel, trainer van Blauw Geel'38, die uitlegt dat hij maar al te graag met zijn team in de Hoofdklasse wil blijven.



Tim Wolf vanavond tegenstander van Sten van Vessem (Foto: Peter Kuijpers)

Volop sport en wellicht nog meer voetbal en indoorsporten. SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant