Afbeelding
foto's

Kampeerders in de kou: "We maken er maar het beste van"

Algemeen 161 keer gelezen

REEK | Sommige kampeerders laten zich door niets tegenhouden. Wind, hagel, regen of sneeuw op minicamping Driehuis in Reek staan tientallen vakantiegangers. 

"Tussen de buien door proberen we onze gasten zo goed mogelijk te vermaken", vertellen eigenaren Chris en Marij de Bruin. Koeien voeren, bloemetjes planten of lekker skelteren. De kinderen vermaken zich wel. Maar hoe is het met de andere gasten gesteld?

Een vader heeft zich met zijn drie kids in de voortent genesteld. Laptop en verwarming aan. "Tja het is niet anders. We maken er maar het beste van", vertelt hij. Verderop houdt een oma een oogje in het zeil terwijl haar kleinkinderen tussen de buien door aan het buitenspelen zijn. "Het is best wel te doen!", vertelt ze terwijl ze haar kleinkind van twee wakker maakt in de tent naast haar caravan. "Koud in de tent? Nee hoor! Dat valt wel mee. We hebben lekkere warme dekens, dus we redden ons wel."

Op andere campings in de regio bleef het afgelopen weekend, ondanks de vakantie, erg stil. "Nee, er zijn nu geen gasten. Op de vaste gasten na dan. Maar wat moeten ze hier ook. Het is zo koud!", aldus een medewerker van de Heische Tip. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant