De nieuwe rolstoeltouringcar van Fassbender.
De nieuwe rolstoeltouringcar van Fassbender.

Nieuwe rolstoeltouringcar Fassbender Touringcars

Zakelijk 365 keer gelezen

UDEN | Fassbender Touringcars heeft geïnvesteerd in een nieuwe VDL Futura rolstoeltouringcar. Maandag 25 april werd de nieuwe touringcar geleverd.

De luxe touringcar heeft 62 zitplaatsen en is voorzien van alle luxe en comfort.

Zo is er led-verlichting, een koelkast, audio, video, cd, dvd en een televisie. Ook zit er airco en klimaatbeheersing in de bus. Verder is het voertuig uitgerust met een rolstoellift, knielfunctie, een loopbrug, een toilet en verstelbare fauteuils.

Veiligheidseisen en milieunormen
"Deze nieuwe touringcar voldoet aan de laatste strengste veiligheidsnormen en milieu eisen, euro 6. Deze ontwikkeling maakt de touringcar het meest milieubewuste voertuig ten opzichte van trein, auto en vliegtuig", laat Fassbender weten.

De luxe rolstoeltouringcar kan totaal veertien rolstoelen vervoeren.

De touringcar is uitgerust met een rolstoellift met de nieuwste technieken en heeft een knielfunctie waarmee het instappen vergemakkelijkt wordt voor mindervaliden. Tevens kan deze touringcar bij het instappen nog worden uitgerust met een speciale loopbrug.

De touringcar is feestelijk onthaalt en officieel ingezegend door de kapelaan van Bisdom Den Bosch.

"Een goed begin is het halve werk. Wij wensen iedereen die gebruik wil maken van deze touringcar heel veel reisplezier en heel veel veilige kilometers. Het wagenpark van Fassbender Touringcars bestaat inmiddels nu uit 9 touringcars", aldus het bedrijf.

Win kaarten Libelle Zomerweek
Fassbender Touringcars heeft jarenlang ervaring in het op maat maken van dag- en meerdaagse groepsreizen daarnaast rijden zij ook regelmatig voor verschillende touroperators naar alle windstreken van Europa. "De reizen die Fassbender Touringcars heeft samengesteld staan voor creativiteit, degelijkheid, persoonlijke service en uitstekende kwaliteit. Uw wensen zijn onze uitdagingen."

In de spotlight staan de individuele dagreizen naar de Keukenhof en Libelle Zomerweek.

Op 8 en 13 mei rijden ze naar de Keukenhof en op 25 en 28 mei gaan ze naar de Libelle Zomerweek. De Libelle Zomerweek is een gezellig dagje uit met een vriendin, zus, moeder of collega.

Geïnteresseerden kunnen twee gratis kaartjes voor de Libelle Zomerweek winnen door zich in te schrijven op de website www.fassbendertouringcars.nl. Op die site staat ook meer informatie over de uitstapjes naar de Keukenhof en de Libelle Zomerweek.

Meer informatie
Fassbender Touringcars is gelegen aan de Udenseweg 45 in Zeeland.

Voor vragen bel naar 0486-782902 of stuur een mail naar info@fassbendertouringcars.nl. Op de website www.fassbendertouringcars.nl staat ook meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant