Gaby Kuijpers neemt afscheid met de titel (Foto: P. Kuijpers)
Gaby Kuijpers neemt afscheid met de titel (Foto: P. Kuijpers)

"Zondag gaat het dak eraf hier in Berghem!"

Voetbal 219 keer gelezen

BERGHEM| Berghem Sport won met 0-3 bij NLC'03 maar moest het vieren van de titel met een weekje uitstellen omdat ook FC Schadewijk drie punten binnenhaalde en daarom drie duels voor het einde nog een theoretische kans heeft om gelijk te komen met de geel/blauwen.

Het is dus slechts een formele kwestie dat Berghem Sport nog geen kampioen is. Aanstaande zondag tegen Boskant zal dat hoogstwaarschijnlijk wel gaan gebeuren, aan één puntje heeft men alvast genoeg. Voor trainer Gaby Kuijpers dreigt daarmee een mooi einde te komen aan zijn periode bij de dorpsclub uit Berghem. Kuijpers: "Ja, kampioen worden is altijd mooi. Vooraf aan het dit seizoen dachten velen dat wij die schaal wel even op zouden halen maar ik kan je verzekeren dat dit in de praktijk toch altijd minder makkelijk is dan het lijkt. Als we zondag dan eindelijk de handen omhoog kunnen steken dan gaat het dak eraf hier. Dan gaan we massaal feestvieren."

Spelers

Gaby Kuijpers en Berghem Sport besloten al in een eerder stadium dat de wegen aan het einde van dit seizoen gaan scheiden. "Berghem is een mooie club maar ook best apart. Een aantal spelers hebben me constant gevraagd of ik toch nog een jaar wilde blijven maar ik denk dat het goed is dat we straks aan het einde van dit jaar als goede vrienden een afzonderlijke weg gaan. Eerst echter die titel nog binnenhalen he…het blijft immers voetbal, alles kan gebeuren." En hopelijk zijn nu wel alle spelers op tijd. "Ja, tegen NLC'03 waren er twee niet op tijd en dan moet ik ze passeren. Vervelend is dat, iets wat je liever niet doet.  Op tijd komen voor de kampioenswedstrijd moet toch kunnen he."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant