Muziek Mozaïek.
Muziek Mozaïek.

Ensemble Muziek Mozaïek staat open voor nieuwe optredens

Algemeen 689 keer gelezen

VOLKEL | Het muziekensemble Muziek Mozaïek is vorig jaar februari opgericht. De groep muzikanten onder leiding van dirigent Peter Spierings was toe aan een nieuwe uitdaging. Twee maanden later was het eerste optreden een feit. Nu staat het ensemble volop open voor nieuwe optredens. Op zondag 22 mei treden ze samen met de twee zangeressen Milou en Pascale vanaf 15.00 uur op bij de Heische Tip, Straatven 4 in Zeeland.

Muziek Mozaiek, inmiddels bestaande uit zeventien muzikanten, wil geen dweilorkest zijn en ook geen traditioneel orkest. Samen hebben zij zich ten doel gesteld om bekende en minder bekende popnummers op de lessenaar te zetten. Zo spelen ze muziek van ABBA en The Beatles, maar ook een stevig rocknummer van Deep Purple en Franse Chansons staan op het programma.

Afgelopen december heeft Muziek Mozaïek een viertal kerstoptredens verzorgd, waarbij de gelederen werden versterkt door een zanger en twee zangeressen.

Sinds een aantal weken zijn ze al weer druk bezig om, samen met twee nieuwe zangeressen, nieuwe projecten op te zetten en daarbij passende muziek te zoeken. Alle arrangementen worden gemaakt door dirigent Peter Spierings.

Mensen die meer willen weten over Muziek Mozaïek en benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor een muzikale invulling van bijvoorbeeld een open dag, personeelsfeest of een andere activiteit, kunnen contact opnemen via muziekmozaiek2015@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant