Attacus zaterdag in -Final Four- tegen BV Groningen (Foto Peter Kuijpers)
Attacus zaterdag in -Final Four- tegen BV Groningen (Foto Peter Kuijpers) Attacus zaterdag in -Final Four- tegen BV Groningen (Foto Peter Kuijpers)

GEGE Attacus ontvangt BV Groningen in 'Final Four'

Sport 184 keer gelezen

VEGHEL – Kampioen werden ze niet de mannen van Attacus-coach Paul van Asseldonk, maar wel een fraaie tweede plek in de Eerste divisie-B. Op bezoek komt zaterdag het Groningse BV Groningen die kampioen werden in de Eerste divisie-A. De strijd om een plek in de Promotiedivisie is begonnen.

De Veghelaren starten met een thuiswedstrijd zaterdagavond. De groeiende supportersschare op de tribune van de Zwijsen-sporthal mogen het team opzwepen naar wellicht een grote prestatie. BV Groningen werd met 34 punten kampioen en een puntensaldo van 337. Tweede werd Trajanum uit Nijmegen met vier punten minder en een puntensaldo van 97 allemaal uit 20 wedstrijden. Verder zwijgt de website en geeft geen informatie.



Team BV Groningen. (Foto website BV Groningen)

Doelsaldo
Attacus werd tweede achter kampioen Lokomotief. Het speelde 22 wedstrijden en behaalde gelijk aan de kampioen 40 punten met een doelsaldo van 407 punten. Lokomotief finishte met een doelsaldo van 575 en werd om die reden eerste. Zaterdag rekent het team op een volle Zwijsen-sporthal in deze (hopelijk) zinderende partij basketbal en u kunt daarbij zijn.

Zaterdag 30 april 20.00 uur GEGE-Attacus - BV Groningen Zwijsen Sporthal

Team van BV Groningen
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant